Αρχική Σελίδα - Αποφάσεις
  Αποφάσεις
Στην ενότητα αυτή θα μπορέσετε να επιλέξετε κατηγορίες για αποφάσεις, που έχουν παρθεί για την Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων. Οι κατηγορίες που υπάρχουν παρακάτω έχουν δημιουργηθεί για την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτές από τον επισκέπτη της πύλης. Επιλέξτε κατηγορία για να οδηγηθείτε στα αντίστοιχα κείμενα. Για την ανάγνωση των αρχείων θα χρειαστείτε Acrobat Reader. Μπορείτε να βρείτε τον Acrobat Reader στην διεύθυνση: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
Πλοήγηση

Αρχή  >  ΗΜΑΘΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 15 ΚΑΙ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017  

Ονόματα Κατηγοριών Αποφάσεων


Λίστα Αποφάσεων

Σύνολο Αποφάσεων:  1
Τμήμα  Αριθμός Πρωτοκόλλου (ΦΕΚ) Θέμα Παρατηρήσεις
Α  Δ26/11226πε/Α325/05.03.2019 (ΦΕΚ 873/Β/13.03.19)  Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια (εκτός επαγγελματικών χρήσεων) που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε κτίρια (εκτός επαγγελματικών χρήσεων), από τις πλημμύρες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017, οι οποίες ορίζονται ως φυσική καταστροφή, και ανήκουν στα διοικητικά όρια των παρακάτω περιοχών:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
• Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρείας
• Τοπική Κοινότητα Λουτρού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ
• Δημοτική Κοινότητα Πλατέος
• Τοπική Κοινότητα Κλειδίου

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
• Οικισμοί Μέσης και Κυδωνοχωρίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες του θέματος, αναλαμβάνει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε.) 
11226.pdf 
  1  από 1 

Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών - Αθήνα 2014